<
Главная > Часто задаваемые вопросы
ПРОДУКТ
новости
аккредитация

Процесс соевого экструдера

Soybean extruder is the main technological equipment for rice bran stabilizing treatment and bean extruding in cereal and oil industry, and also can be used to manufacture different expanded feeds in oil mills, rice mills, and soybean protein factories and feed mills.
Данный экструдер состоит из приводной системы, устройства подачи, экструдера, электрического шкафа управления и т. д.
Принцип работы экструдера заключается в передаче механической энергии тепловой энергии за счет экструзии, трения и сдвига в системе экструзии с неравномерным шнеком, а также создания определенного давления и температуры в камере экструзии, поэтому материал распыляется из разгрузочной экструзионной головки для расширения и формирования.
Crude oil manufactured by extruding and extracting technology is of light color and low acid value, it is easy to make advanced cooking oil in different levels; and bulk weight of material increases after being expanded, so that production capacity of extruder can be greatly improved and residual oil rate of dry cakes is lower than 1%. Raw material is naturally heated to about 110